External image link

De NIEUWE APP van Ventilatie Service Center

Onderdeel van Stichting Samen Duurzaam in Beweging

AppstoreGoogleplay
External image
Stichting SDiB en Ventilatie Service Center

Support en reviews

• Voor al uw vragen
  • Support
  • Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

We zijn onze klanten zeer dankbaar voor het plaatsen van een review. Wij zijn constant bezig om ons bedrijf beter te maken, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in de mening van onze klanten.

Reparatie revisie motorplaat

Dinsdag verstuurd, vrijdag weer ontvangen. Draait weer top en is bovendien erg stil!

Jos

Itho Daalderop draadloze bediening

Prima, correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

Joep

Zehnder Comfofan S motordeel servicedeel

Snelle verwerking. De gereviseerde motorplaat werkt prima en is vrijwel geluidloos!

Henk Keukens

Buva Bostream type 1 motordeel

Snelle reactie en levering product werkt zoals belooft

Leo W.

Stork CML woonhuis ventilatiebox

Top. Prima prijs voor prima gerviseerde ventilator.

Ventilatie service center

Gerard van der Wagt

Reparatie revisie ventilatiemotor

Makkelijke site, snelle service, lawaai is weg dus lagers zijn netjes vervangen

Sven K.

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 188 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een nieuwe beoordeling plaatsen kan hieronder

Nieuwe beoordelingen van onze klanten

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Reparatie revisie van uw ventilatiemotor motorplaat Stork CML Bergschenhoek WV lagers vervangen

Rated 5,0 out of 5
10 mei 2023

Ventilator vakkundig en snel gerepareerd voor een schappelijke prijs.

Jan Esselink

Reparatie revisie van uw ventilatiemotor DUCO lagers vervangen

Rated 5,0 out of 5
10 mei 2023

Prima service, printplaat met ventilator even goed inpakken en binnen een paar dagen terug.

Thon Bor

Reparatie revisie van uw ventilatiemotor ORCON lagers vervangen

Rated 5,0 out of 5
10 mei 2023

Lagers vervangen snel en goed uitgevoerd. Mooi dat je op deze manier het leven van de ventilatie unit kan verlengen, dat is duurzamer en goedkoper dan weggooien en een nieuwe unit aanschaffen.

Andre Bakker

Zehnder ComfoFan Silent 425 m3/h ventilatiebox met vochtsensor

Rated 5,0 out of 5
9 mei 2023

Op tijd geleverd en binnen één uur gemonteerd. De ComfoFan werkt goed en is inderdaad een veel stiller dan de oude CME-14/3-5-15 en voor een lage prijs.

Bennie Koekkoek

Reparatie revisie van uw ventilatiemotor R-vent Zehnder Comfofan lagers vervangen

Rated 5,0 out of 5
1 mei 2023

Snel en makkelijk geregeld. Nu weer een stuk stillere ventilatiebox.

Arthur de Vries

Oudere beoordelingen van onze klanten

Wat klanten zeggen... Geef uw beoordeling
Filteren:

Wees de eerste om een ​​beoordeling achter te laten.

User Avatar User Avatar
Gecontroleerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}

Nieuwe android en ios APP van Ventilatie service center

De APP van Ventilatie service center is sneller dan de webshop zelf. De APP is geminimaliseerd en is dus sneller te openen om meteen bestellen

GRATIS

Nieuw ontworpen ventilatie APP

Verder gepersonaliseerd, overzichtelijker en makkelijker te gebruiken. Welkom bij de geheel vernieuwde APP van Ventilatie service center, nu beschikbaar in Android en iOS.

Learn More About ItLearn More About It
External image

Verschil tussen de APP of WEBSHOP

Vriendelijke interface

Gebruiker is in staat om aantrekkelijk en efficiënt te bestellen of informatie te raadplegen.

Sneller online

Door de geminimaliseerde APP is deze lekker snel op elk apparaat

Krachtige opties

Snel en veilig afrekenen met een paar drukken op de knop

Homescreen widget

Door de APP te downloaden is het voor terugkerende klanten zeer makkelijk er staat een app op je homescreen. Dus alleen een kwestie van aanklikken.

Eenvoudig bestellen

one page checkout zonder te registreren

Snel op elk apparaat

De App past zich snel aan op elk apparaat of het nu een android of een ios Apple apparaat is

External image

Vergeet niet om de App te downloaden

AppstoreGoogleplay